Elektriciteitswerken op maat van uw plannen
Gebruiksvriendelijke elektriciteit in uw nieuwbouw en renovatieproject.

Wanneer er elektriciteitswerken aan te pas komen in uw nieuwbouw of tijdens de renovatiewerken doet u er goed aan om de ervaring van Multy-Tech in te schakelen. De firma uit Gent voorziet in de volledige waaier van elektriciteit leggen, vernieuwen of herstellen. Dit gebeurt steeds met overzichtelijke ingrepen om tot een veilig en gebruiksvriendelijk elektriciteitsnetwerk te komen.

Duidelijke plannen

Voor de echte werken aanvangen kunnen de zaakvoerder en zijn team overzichtelijke situatieschetsen en eendraadschema's opstellen. Deze plannen zijn onder andere noodzakelijk voor de keuring achteraf, maar ze helpen u eveneens bij het uitrollen van uw elektriciteitsnetwerk. U krijgt een duidelijk beeld over de locatie van de bedradingen en waar u uw stopcontacten en lichtschakelaren ziet komen.

Volledige installatie

Zoals bij totaalrenovaties of bij het inrichten van een nieuwbouw hoort, neemt Multy-Tech de volledige installatie van de elektriciteit op zich. Dit begint met het verwijderen van oude elektriciteitsdraden en loopt tot het aansluiten van de zekeringskasten. Na de keuring bent u helemaal zeker van een efficiënt werkend netwerk.

Gedeeltelijke vernieuwing

Het hoeft voor de Oost-Vlaamse aannemer niet altijd om totaalprojecten te gaan. Reken eveneens op de diensten wanneer u bijvoorbeeld een deel van uw bestaand netwerk wil laten vernieuwen of wanneer u elektriciteit wil laten leggen in een nieuw bijgebouw. Zelfs gerichte herstellingen behoren tot de taken van het bedrijf. In Oost- en West-Vlaanderen en in Wallonië weet u voortaan bij wie u moet zijn voor elektriciteitswerken op maat.

Contact

Gebruik in iedere kamer van uw woning uw favoriete elektrische toepassingen na professionele elektriciteitswerken. In Gent bestelt u deze bij Multy-Tech. Telefoneer de zaakvoerder meteen om een afspraak te maken. Mogelijk heeft u nog andere ingrepen die nodig zijn zoals verfijnde schilderwerken. Bij de onderneming vindt u een veelzijdige service terug. 

Staakskenstraat 45 A201 - 9000 Gent - Belgiƫ - - 09 277 87 8209 277 87 82 - BTW BE 0747.735.782