Laswerken voor een esthetisch verschil
Metaal brengt stijl aan uw woning.

Tijdens of los van enige renovatiewerken biedt Multy-Tech u de mogelijkheid om met metaal aan de slag te gaan voor de inrichting of afwerking van uw eigendom. Door het realiseren van kleine laswerken verkrijgt u een verrassende maar stijlvolle look aan uw interieur. Dit gevoel kan u eveneens oproepen aan de inkom met het plaatsen van het hekwerk en de poort.

Esthetische meerwaarde

Door te werken met metaal creëert u ongetwijfeld een meerwaarde aan uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan de leuning van uw trappen of de balustrades boven aan de verdieping. Het is stevig terwijl het ook een mooie uitstraling met zich meebrengt. Een andere optie is het laten maken en plaatsen van stalen binnendeuren. Vraag er zeker alles over bij uw team uit Gent.  

Afgewerkt terras

Een balustrade van staal zal eveneens voor het gewenste veiligheidsgevoel zorgen op uw terras. Multi-Tech kan de constructies in verschillende vormen en maten lassen om ze bij u te monteren. De balustrades zijn helemaal geschikt voor een terras aan een appartement of om uw verhard terras af te scheiden van uw tuin.

Poorten & hekken

Het afboorden of afsluiten van uw eigendom in Oost- en West-Vlaanderen en in Wallonië doet u ook liever op een duurzame manier. Met de gelaste hekken en poorten van de firma heeft u niet alleen esthetische mooie afsluitingen maar ook stevige constructies voor een geruststellende beveiliging.  

Contact

Is er tijdens de totaalrenovaties nood aan laswerken? In Gent en omstreken moet u zeker de kwaliteit van Multy-Tech ontdekken. Het lassen kan tijdens andere renovaties of als losstaande ingreep om uw woning verder af te werken. Neem contact op met de zaak om een afspraak te maken.

 

Staakskenstraat 45 A201 - 9000 Gent - Belgiƫ - - 09 277 87 8209 277 87 82 - BTW BE 0747.735.782