Renovatiewerken in Gent laat u uitvoeren door Multy-Tech
Ervaar kwaliteit tijdens uw totaalrenovaties.

Een badkamer renoveren of uw volledige woning verbouwen, het zijn ongetwijfeld projecten waarbij u de ervaring en het inzicht van Multy-Tech uit Gent inschakelt. Zelfwerkend zaakvoerder Teodor Anguelov heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de bouwsector met specialisaties in elektriciteit en mechanica. Samen met zijn twee medewerkers verzorgt hij uw werken in Oost- en West-Vlaanderen en in Wallonië.

Kleine en grote werven

Bij de firma kan u terecht voor kleine en grote renovatiewerken of voor het afwerken van uw nieuwbouw. Hierbij krijgt u steeds uitgebreid advies om tot de juiste materiaalkeuze en bouwtechnieken te komen. Het team staat namelijk garant voor een persoonlijke service en een stipte opvolging van de werf.

Totale renovaties

Multy-Tech staat sterk in het realiseren van totaalrenovaties. Alle mogelijke verbouwingen aan uw huis zijn mogelijk. Dit gaat van de afbraak van de oude materialen tot het leggen van vloeren en het uitvoeren van de schilderwerken. Tussendoor levert het andere kwaliteitsvolle renovaties af zoals het plaatsen van sanitair, Gyproc- en elektriciteitswerken.

Verfijnde laswerken

Een interessante optie die de zaak bij u komt vervaardigen, is het plaatsen van metalen, zoals stalen, constructies voor bijvoorbeeld balustrades, trappen, leuningen, poorten, hekken,... Met de laswerken en het monteren van de constructies voegt u een serieuze meerwaarde toe aan uw woning.

Contact

Contacteer Multy-Tech voor uiteenlopende renovatiewerken. Vanuit Gent komt de zaakvoerder naar u toe voor vrijblijvende opmetingen en het opmaken van een gratis offerte. Na het sluiten van de overeenkomst ervaart u een correcte opleveringstermijn en realisaties van hoge kwaliteit. Voor veilige en efficiënte werven beschikt de firma over de nodige VCA-attesten.

ELEKTRICITEITSWERKEN

Kabels vernieuwen, nieuwe elektriciteit leggen volgens een duidelijk schema en een grondige keuring, het is zeker mogelijk met één aannemer.

Lees meer

#

SCHILDERWERKEN

Duid uw favoriete kleuren aan en het team van Multy-Tech zorgt voor professionele schilderwerken in uw interieur en aan buitengevels.

Lees meer

#

TOTAALRENOVATIES

Reken op één veelzijdige aannemer voor het vernieuwen van uw inkomhal tot het inrichten van uw zolder dankzij de totaalrenovaties.

Lees meer

#

Staakskenstraat 45 A201 - 9000 Gent - Belgiƫ - - 09 277 87 8209 277 87 82 - BTW BE 0747.735.782