Verfijnde schilderwerken voor binnen en buiten
Breng leven in huis met de juiste kleuren.

Na de renovatiewerken of gewoon om uw interieur eens een andere look te geven, bieden schilderwerken de ideale oplossing. Voor deze werken rekent u uiteraard op nauwkeurigheid. Die heeft u nu gevonden door het Gentse Multy-Tech aan te stellen voor het schilderen van buitengevels tot zelfs uw trappen in huis.

Professioneel advies

Het kiezen van de juiste kleuren is meestal nog de moeilijkste opgave in aanloop naar het schilderen. Gelukkig helpt uw aannemer uit Oost-Vlaanderen u hierbij. U krijgt professioneel advies over keurcombinaties, onderlagen en bepaalde merken van verven. Bij aanvang van de werken mag u rekenen op grondige voorbereidingen zoals het afplakken en het voorbereiden van de ondergrond.

In huis schilderen

Zeker na totaalrenovaties zal het schilderen het uitzicht creëren dat u voor de werken voor ogen had. Het zorgt voor de ultieme afwerking. Multy-Tech brengt alle kleuren, accenten en tinten aan in het interieur. Naast de muren en plafonds gaat dit eveneens om het houtwerk zoals de binnendeuren, ramen, trappen, lambrisering,... 

Stralende buitengevels

Op een subtiele manier zullen de buitengevels van uw woning onmiddellijk opvallen aan uw bezoekers en voorbijgangers. Door de schilderwerken in Gent en omstreken krijgen de gevels samen met de ramen en deuren een vernieuwend elan mee. Een oudere woning ziet er snel als nieuw uit met de duurzame verf die wordt aangebracht.

Contact

Het schilderen van huizen is een kunst die u met een gerust hart aan Multy-Tech overlaat. Laat de zaakvoerder tot bij u komen om de werken te bespreken en voor te bereiden. Aarzel trouwens niet om ook andere aanpassingen zoals elektriciteitswerken door te nemen met de firma voor een zorgeloze uitwerking.

Staakskenstraat 45 A201 - 9000 Gent - Belgiƫ - - 09 277 87 8209 277 87 82 - BTW BE 0747.735.782