Efficiƫnt verbouwen met totaalrenovaties
Zet uw interieur volledig in het nieuw

Loop niet rond naar verschillende aannemers voor uiteenlopende renovatiewerken aan uw woning. Maar kies voor de volledige service van Multy-Tech. U bent zeker van een hoogwaardige afwerkingskwaliteit doorheen het ganse project terwijl u niet moet wachten op de volgende aannemer die aan de slag gaat. De renovatiefirma uit Gent regelt namelijk totaalrenovaties van A tot Z.

Nieuwe interieurs

Dit aanbod van de Oost-Vlaamse onderneming komt zeker van pas wanneer u net een woning heeft aangekocht die helemaal opgefrist moet worden. Ook wanneer u al een tijdje in uw huis woont, zullen de verbouwingen van Teodor Anguelov en zijn team welkom zijn om een nieuw interieur te creëren.

Beginnen met afbreken

Voor een totale herinrichting van de binnenzijde van uw woning begint Multy-Tech meestal met het uitvoeren van veilige afbraakwerken. De kamers worden gestript en opgekuist zodat de opbouw van start kan gaan. Dit gaat eveneens gepaard met kleine metselwerken en het vernieuwen of uitbreiden van leidingen tijdens de sanitaire ingrepen en elektriciteitswerken.

Weer opbouwen

Nadien volgt de afwerking met de materialen die u heeft gekozen. U mag werkelijk alles vragen zoals het plaatsen van isolatie in combinatie met Gyproc en het leggen van vloeren. De vloerwerken kunnen doorgaan met tegels of met laminaat. De laatste hand wordt gelegd door middel van nauwkeurige schilderwerken.

Contact

Neem de juiste beslissing voor het uitvoeren van totaalrenovaties. In Gent wendt u zich zeker tot Multy-Tech voor een efficiënte vordering van de werken. Voor, tijdens en ook na de herinrichting mag u steeds bijkomend advies vragen over de materialen, de beschikbare systemen of het onderhoud. Op die manier geniet u nog lang van uw opgefriste woonkamer, keuken, slaap- en badkamer.

Staakskenstraat 45 A201 - 9000 Gent - Belgiƫ - - 09 277 87 8209 277 87 82 - BTW BE 0747.735.782